Slaapplaatsen

De deelnemers moeten zelf voor een slaapzak en kussensloop zorgen. Er zijn matrassen en kussens aanwezig.
Voor de kamerindeling volg de aanwijzing op van de organisatie op.

Voor diegene die een slaapplaatsen hebben zijn er dit jaar twee slaaplocaties: De Zilvermeeuw (115 slaapplekken) en de Fekonsie (nadere info volgt). Deelnemers die een tweede nacht willen blijven moeten zaterdag naar de Zilvermeeuw verhuizen.

De Zilvermeeuw stelde afgelopen jaar haar verblijf kosteloos beschikbaar vanwege de jubileum editie van Den Haag – Texel. Volg a.u.b. al hun aanwijzingen op om het verblijf voor beide kanten zo plezierig mogelijk te maken. We willen deze locatie graag behouden! De Stichting Den Haag – Texel moet de locaties schoon opleveren. We doen daarom beroep op alle deelnemers om hierbij te helpen. Mocht je wat vuil of vies maken, ruim dit dan ook zelf direct op! Schroom niet om elkaar hierop aan te spreken. Het is de enigste manier om Den Haag – Texel te behouden in huidige vorm.

Voor de fietsenstalling hebben we grote tenten geregeld. In de tent worden een paar hekken neergezet waar je je fiets aan vast kan zetten. Neem hiervoor dus eventueel een fietsslot voor mee!