Rustposten onderweg

De organisatie heeft twee vaste posten gepland, 1 post bij Zandvoort/Bloemendaal bij de ingang van het natuurpark Kennemerduinen en 1 post bij Bergen aan Zee bij Hotel Meyer. Bij deze posten moet je stoppen en je startnummer doorgeven aan de aanwezige vrijwilligers (herkenbaar aan hun vestje/jas), dit om te controleren of iedereen er geweest is, en dat er geen mensen achterblijven op de route door pech o.i.d. Bij post 1 krijg je een lunchpakketje.

Bij post 2 is er eten beschikbaar gesteld door Hotel Meyer (nog te bevestigen) en andere weldoeners. Hou hier rekening met de fietsers die na je komen en zorg dat iedereen wat te eten krijgt. Mocht je wat anders nuttigen dan dat wat ter beschikking is gesteld, dan is dat natuurlijk op eigen kosten.

Etappe 1: Watertoren – Zandvoort/Bloemendaal (44 km)
Etappe 2: Zandvoort/Bloemendaal – Bergen aan Zee (42 km)
Etappe 3: Bergen aan Zee – Den Helder (47 km)
Etappe 4: ’t Hoorntje – Finish (Zilvermeeuw) (11 km)

Rode punt = Vaste Post 1 (Zandvoort/Bloemendaal)

Post 2: Hotel Meyer in Bergen aan Zee

Mocht je naast deze georganiseerde rust posten zin hebben in een extra stop op een terras, dan is hier natuurlijk niets op tegen. Mocht je hierdoor een grote vertraging oplopen, laat het dan even weten aan de coördinator zodat men geen zoekactie o.i.d. begint.