Inschrijven 13e editie

Vanaf 1 januari 2022 om 12:00 uur (’s middags!) is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de 13e editie van Den Haag – Texel!

Zoals eerder aangekondigd zijn we voor het groepsverblijf de Zilvermeeuw vooralsnog gebonden aan de nu geldende Corona maatregelen. Dit betekend dat hun capaciteit gehalveerd is tot een max. van 50 personen. Bij de inschrijving kan je aangeven waar je wilt overnachten: de Zilvermeeuw, elders op Texel, of geen overnachting. Inschrijvers die voor één van de laatste twee opties kiezen zijn direct toegelaten tot de 13e editie DHT. Bij de inschrijvers voor het groepsverblijf de Zilvermeeuw zullen we de deelnemers van 2020 in januari voorrang geven.

Dit betekend dat nieuwe deelnemers die in de Zilvermeeuw willen overnachten even geduld moeten hebben voordat ze hun startnummer ontvangen dat als bevestiging van deelname geldt. Zijn er begin februari nog bedden beschikbaar binnen de capaciteit van de Zilvermeeuw dan ontvangen zij alsnog hun startnummer en worden ze toegevoegd aan de ‘sponsor een deelnemer’ pagina.

Heb je hier vragen over of onverhoopt toch een eigen overnachting geregeld nadat je bij inschrijving eerder de Zilvermeeuw had aangegeven, laat het ons dan weten via: inschrijving@denhaagtexel.nl

Tot slot, je schrijft je in voor een sponsortocht t.b.v. het Juliana Kinderziekenhuis. We gaan er dus vanuit dat elke deelnemer er zorg voor draagt dat het minimale sponsorbedrag van 100 euro wordt opgehaald. Veel succes!