Even voorstellen…

  • -

Even voorstellen…

Category:Geen categorie

Beste DHT’ers,

Hierbij wil ik me als nieuwe voorzitter even voorstellen aan jullie.In 2016 fietste ik voor het eerst mee onder nummer 104 met Den Haag-Texel en sindsdien nooit meer de familie verlaten. De warme groep die in de loop der jaren is ontstaan vond ik erg plezierig waardoor het DHT-virus al snel in m’n bloed zat.

In 2019 ben ik naast het fietsen ook achter de schermen actief geworden binnen de stichting en nadat Rob en Wouter het stokje wilde overdragen ben ik in het bestuur gestapt als secretaris. Het eerste jaar nog erg onwennig om samen met André en Jan, later in het jaar Ron, de kar te moeten trekken, maar wel vol energie!

Ik hoop nog lang van jullie energie te mogen genieten binnen DHT en dat we in de toekomst nog vele veilige fietskilometers naar Texel mogen maken. Maar om deze kilometers te kunnen maken moeten we wel een voltallig bestuur hebben.

Heb jij ook een Den Haag-Texel hart en heb jij een klein beetje tijd over? Dan zien we je graag bij ons in het bestuur, alleen dan kan Den Haag-Texel blijven voortbestaan!

Ik hoop jullie weer te zien in 2022.

Martin Hofstra