DKR gaat DHT sponsoren in 2020!

  • -

DKR gaat DHT sponsoren in 2020!

Category:Geen categorie
Hierbij laten we jullie weten dat fietsvereniging De Klimmende Règâhs (DKR) in 2020 het Juliana Kinderziekenhuis gaat steunen door 7.500 euro te doneren aan de Stichting Den Haag-Texel. Uiteraard doen de Règâhs ook mee aan de fietstocht van Den Haag naar Texel die op 15 mei 2020 plaatsvindt. Deze donatie vanuit DKR hebben we met gejuich ontvangen en waarderen we zeer! Ook omdat veel leden van DKR en deelnemers van Den Haag-Texel elkaar kennen en dit warme contact nu dus ook een vervolg krijgt in een donatie aan het Juliana Kinderziekenhuis.
De Règâhs zijn een vereniging met 23 fietsende en wandelende leden uit de regio Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp, die zich elk jaar inzet voor verschillende goede doelen. In 2019 werd 85.000 euro opgehaald voor Alpe d’HuZes en Neurofibromatose Vereniging Nederland. Kijk voor het programma van de activiteiten voor Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs of op de website: dkronline.nl.
Uiteraard zijn de deelnemers van Den Haag-Texel van harte uitgenodigd zoveel mogelijk mee te doen aan de activiteiten van De Klimmende Règâhs.