Bericht van het bestuur

  • -

Bericht van het bestuur

Category:Geen categorie

Beste DHT’ers,

Al enige tijd zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter voor onze mooie stichting Den Haag Texel, om mij te vervangen. Ik ben vanaf 2009 actief betrokken en vanaf 2010 in het bestuur. Na een periode van ruim 11 jaar als bestuurslid is het tijd om het stokje over te dragen aan iemand die vol energie het goede werk van onze stichting kan voortzetten.

Als ik terugkijk op alle mooie ritten, soms ook met slecht weer en tegenwind, was voor mij het vertrek met politie escorte vanuit de hal bij het JKZ en de aankomst bij de Zilvermeeuw altijd het meest memorabele. Sommigen zwoegend over de streep, anderen alsof het een oefenrondje was, maar altijd klaar om er een mooi weekend van te maken. In die 11 jaar tijd is het enorm veranderd. Eerst kwam de BBQ en bleven er meer fietsers voor het weekend, later werden er fietstenten geregeld, een extra verblijf en een DJ. Ik ben enorm trots dat ik mijn steentje hieraan heb kunnen bijdragen!

Deze week is er een bestuursvergadering geweest (13 april 2021), waarin Martin Hofstra is benoemd tot voorzitter. Omdat hij secretaris was in het bestuur zijn wij nu op zoek naar een nieuwe secretaris. We horen graag van je via info@denhaagtexel.nl

Ik wil iedereen, onder andere (oud-)deelnemers, Rob de Munck, Wouter van der Zee, alle vrijwilligers, medewerkers en management van het JKZ en motorpolitie Haaglanden heel hartelijk danken voor hun tijd, samenwerking en gezelligheid om er ieder jaar weer een succes van te maken!

Ik wens het nieuwe bestuur heel veel succes en dank jullie dat jullie onze stichting voortzetten!

Groet,

André van der Zwart

Ex-voorzitter