Bericht van de voorzitter

  • -

Bericht van de voorzitter

Category:Geen categorie

Beste DHT-ers,

Zonder deelnemers geen sponsors, zonder sponsors geen Den Haag-Texel, zonder volledig bestuur geen Stichting Den Haag-Texel.

Helaas bestaat het bestuur al een jaar uit 2 leden, waarachter een geweldig vrijwilligersteam staat die ieder jaar weer een hoop regelt om er weer een mooie editie van te maken.

Naast het feit dat er achter de schermen een hoop geregeld wordt, hebben wij ook een vaste aantal vrijwilligers die ons graag ondersteunen op de dag zelf bij de start, met het vervoer van spullen, verzorging bij de posten en natuurlijk bij de finish op Texel bij de Zilvermeeuw.

Zonder al deze vrijwilligers bestaat er geen sponsortocht en zonder volledig bestuur geen Stichting. Zonder volledig bestuur kunnen we helaas geen nieuwe belangrijke beslissingen en stappen nemen voor de toekomst en ook niet voor een nieuwe editie.

Stichting Den Haag-Texel heeft de afgelopen jaren al prachtige projecten gesponsord voor het Juliana Kinderziekenhuis en dit kunnen we helaas momenteel niet voortzetten zolang we geen volledig bestuur hebben.

Afgelopen 2 jaar zijn we al bezig geweest met het zoeken naar ondersteuning ven het bestuur, eerst een voorzitter, later een secretaris. We hebben al enkele keren een oproep geplaatst, maar helaas allemaal zonder succes en hierdoor breekt er een moment aan dat we helaas geen mooie projecten meer kunnen doen.

Via deze weg maak ik een noodkreet naar u! Doet u al enige tijd mee binnen onze Stichting en wilt u ons helpen of kent u iemand die misschien wel het bestuur in wil? Meld je aan als secretaris van onze Stichting, dan alleen kunnen we verder kijken, dan alleen kunnen we de 14de editie rijden naar Texel. Interesse? Stuur een berichtje naar info@denhaagtexel.nl

Groet,

Martin Hofstra

Voorzitter Stichting Den Haag-Texel