Aankomst en eten

De finish is bij groepsverblijf “De Zilvermeeuw” Randweg 1-3, 1796 MV, De Koog.

Bij de Zilvermeeuw aangekomen kunnen we gaan genieten van onze welverdiende rust en een drankje.

Alle drankjes bij de Zilvermeeuw worden door privé personen gesponsord. We stellen het erg op prijs als je een bijdrage levert. Laat dat dan a.u.b. even weten aan info@denhaagtexel.nl zodat we weten waarop we kunnen rekenen. Drankjes die op donderdagavond bij RKAVV zijn afgeleverd gaan daar de koeling in zodat die ook koud op Texel aankomen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en eters eten we (deels) binnen of buiten. Vanaf 18:00 gaan we barbecueën, hou ook hierbij rekening met deelnemers die nog onderweg zijn, we willen dat iedereen van het eten kan genieten. Iedereen die bij de Zilvermeeuw gebruik wil maken van het eten en de muziek e.d. moet een polsbandje hebben. Voor deelnemers zitten deze bij de startnummers, voor familie e.d. kunnen deze t.z.t. worden aangeschaft op deze website (https://denhaagtexel.nl/polsbandje-familie-vrienden/).  Kosten €15,- kinderen onder de 12 gratis.

Binnen vanaf middernacht rustig aan doen zodat diegene die willen slapen daar ook kans toe krijgen (dus ook geen zelf meegebrachte muziek). Mensen die door willen feesten kunnen naar de Koog (uit ervaring verzamelen veel deelnemers zich bij Café de Jutter). De organisatie regelt geen vervoer naar de Koog, dat moeten de deelnemers zelf regelen (b.v. taxi).