Vertrek JKZ Leyweg

We verzamelen, net zo als andere jaren, met de fietsen de achteringang van het Juliana Kinderziekenhuis (Leyweg 275, 2545 CH Den Haag). Ga NIET met je fiets door de hoofdingang van het HAGA/JKZ want dit verstoord de dagelijkse gang van zaken in het JKZ te veel, rij linksom om het ziekenhuis heen direct naar de achteringang. Bij het verzamelen: zorg ervoor dat de dagelijks gang van zaken in het ziekenhuis kan door gaan (geef de ruimte aan patiëntjes, ouders, personeel e.d.). Zet geen fietsen in een doorgang.

Ook dit jaar zijn er in weer bussen beschikbaar voor vervoer van spullen, deze staan op parkeerplaats P3 (zie kaartje).  In geval van twijfel vraag één van de vrijwilligers  Hier kan je 1 weekendtas met overnachtingsspullen (schone kleren, slaapzak, kussensloop, fietsslot etc.) afgeven (zorg er wel voor dat de tas er voor 8:15 is i.v.m. de logistiek), je kunt ook op donderdag 14 mei tussen 19:00 en 21.00 je spullen al afgeven bij voetbal vereniging RKAVV te Leidschendam (adres: Sportpark de Kastelenring, Sportparkweg 4, 2263 SX Leidschendam) zodat je op vrijdagmorgen zonder veel bagage naar het JKZ kan fietsen.

Bij het JKZ krijgt je een startnummer (dat is ook je toegangskaart voor het Noord Hollands Duinreservaat) en een polsbandje. Dit polsbandje geeft je recht op het eten onderweg, toegang tot het terrein bij de Zilvermeeuw, en toegang tot Ecomare op zaterdag. Het startnummer moet je bevestigen aan het frame/stuur. Op het startnummer staat ook het telefoonnummer van de coördinator. Het startnummer moet voor 8:30 zijn opgehaald!

Kaart van de Start. Alle fietsers verzamelen zich bij de achteringang van de lichtstraat. Ga niet met je fiets door de hoofdingang. Bagage kan worden ingeleverd bij de bussen in de buurt van de hoofdingang. Rij om het ziekenhuis heen (gele route). Pas op! Het laatste deel is onverhard en een bouwplaats.