1 januari start de inschrijving voor de 13de editie Den Haag – Texel, vrijdag 10 juni 2022!

  • -

1 januari start de inschrijving voor de 13de editie Den Haag – Texel, vrijdag 10 juni 2022!

Category:Geen categorie

We hebben er even een jaar op moeten wachten maar dan kunnen we weer van start of zal deze editie ons ongeluk brengen? Je kan deze editie ook als de 14de bekijken, gezien de 13de niet doorging door alle omstandigheden, dus we zien het graag rooskleurig.

Achter de schermen hebben we over de nieuwe editie nagedacht en volop gediscussieerd en wij hebben er alle vertrouwen in dat we er weer een leuke editie van kunnen maken met elkaar. Helaas zijn we nog niet zeker van alles en hebben dan ook alvast een kleine verandering in de organisatie aankomend jaar vanwege de huidige maatregelen.

Wij zijn momenteel alles aan het organiseren op basis van de huidige geldende maatregelen. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen dat er tot op heden maximaal 50 personen mogen overnachten in De Zilvermeeuw. Had u zich ingeschreven voor de editie 2020 dan krijgt u voorrang op een slaapplek. Wilt u aankomende periode meefietsen, maar niet blijven slapen of elders overnachten is dat natuurlijk ook geen probleem, dit kunt u aangeven bij de aanmelding.

Het wordt een zelfvoorzienende rit, dus zorg voor je eigen natje en droogje onderweg. Wij verzorgen wel de toegangskaart voor het PWN-duingebied. Aangezien we nu nog in december zitten kan er helaas nog van alles gebeuren, maar we gaan er vanuit dat we toch wel weer een klein (fiets)feestje kunnen bouwen.

Binnenkort kunnen we het goede doel voor deze 13e editie delen. Voor nu, namens het bestuur willen wij de vrijwilligers, alle deelnemers en sponsors fijne en gezellige feestdagen en een sportief en gezond 2022 toewensen! We hopen jullie weer op de fiets te zien op 10 juni.

Martin Hofstra & Ron Vogelaar
Bestuur Den Haag – Texel